Ετικέτες

, , , ,

Γράφει:

ο  Χρήστος  Μουσουλιώτης

 Κλικάροντας τον τίτλο με τα κόκκινα γράμματα, κατεβάζετε σε μορφή PDF αρχείου την πλήρως αναθεωρημένη 2η έκδοση 800 σελίδων τού βιβλίου «Λάμπες »οικονομίας»: η Δολοφονία τής Υγείας», στο οποίο αποκαλύπτω όλα τα τοξικά μυστικά των λαμπτήρων «οικονομίας» και LED, μυστικά που τα κρύβουν κάτω από το χαλί οι λίγοι γνωρίζοντες και κερδίζοντες και τα αγνοούν σχεδόν όλοι οι παραπληροφορημένοι κάτοικοι τής Γης.

Λάμπες οικονομίας η Δολοφονία τής Υγείας

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Η κατωτέρω πρώτη έκδοση τού βιβλίου έχει πλέον μόνο κάποια ιστορική αξία. Τα ζητήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία είναι περισσότερο επικίνδυνα για την υγεία μας και το περιβάλλον από τα δεδομένα που παρουσιάζονται στο βιβλίο 1ης έκδοσης των 316 σελίδων. Γι’ αυτό συνιστώ θερμά εάν θέλετε να είστε ενήμεροι για τις εξελίξεις, που δυστυχώς αποκρύπτονται κατά 98% από τα ελληνικά ΜΜΕ και κατά 80% από τα αγγλόφωνα, παρακολουθείτε τα κείμενα που κατά καιρούς ανεβάζω, τα οποία αποτελούν και τα θέματα τής δεύτερης έκδοσης τού ίδιου βιβλίου.


Η 1η έκδοση:

Ένα ρυπαρό για το περιβάλλον και επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία προϊόν έχει βαφτεί λαμπερό πράσινο. Κατεβάστε το βιβλίο τής 1ης έκδοσης από εδώ: → Λάμπες Οικονομίας, το Μεγάλο Λάθος, με πάνω από 400 παραπομπές (στη 2η έκδοση έχουν περάσει τις 1.200) και με περιληπτική παρουσίαση δεκάδων παραγόντων, που αποδεικνύουν ότι οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού ή λαμπτήρες οικονομίας και τα LED, φέρνουν με τη χρήση τους μια νέα πολυεπίπεδη παγκόσμια μη αναγνωρίσιμη τραγωδία.

Α’ Μέρος: 1-111

Β’ Μέρος: 112-206

Γ’ Μέρος: 207-316

Για προτάσεις, σχόλια, βελτιώσεις, κριτική:   akodikas@otenet.gr

 Screen Shot 2016-01-26 at 18.02.03

Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΕΔΩ: →  Η καταστροφή τού περιβάλλοντος και η δολοφονία τής υγείας με τα 38 μειονεκτήματα των λαμπτήρων «οικονομίας»   ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟ ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ 800 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

 


ΠΟΥ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  Η  ΛΥΣΗ;

Μετά από όλα αυτά τίθεται πλέον το κρίσιμο ερώτημα: Πού βρίσκεται η λύση για λαμπτήρες φωτισμού με μηδενικές αρνητικές επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία;

Η λύση βρίσκεται σε ένα νέο είδος λαμπτήρα που δεν θα έχει το φοβερά επικίνδυνο φάσμα τού μπλε και θα δίνει λευκό φως μόνο με σύνθεση των αποχρώσεων κόκκινου, κίτρινου και ελάχιστου πράσινου φάσματος.

Δεν θα εκπέμπει καρκινογόνα ηλεκτρομαγνητικά σκουπίδια.

Δεν θα εκπέμπει επικίνδυνες υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Δεν θα ρυπαίνει το περιβάλλον για χιλιάδες χρόνια με ηλεκτρονικά και πλαστικά απόβλητα.

Δεν θα εκλύει καρκινογόνα αέρια με τη θέρμανση των πλαστικών μερών του.

Δεν θα περιέχει υδράργυρο, ούτε θα συμβαίνουν μίνι πυρηνικές αντιδράσεις στο εσωτερικό του.

Δεν θα εκπέμπει επικίνδυνες ακτινοβολίες, κυρίως βρόμικο ηλεκτρισμό και θα λειτουργεί όπως οι λαμπτήρες πυράκτωσης που μειώνουν τον βρόμικο ηλεκτρισμό.

Δεν θα επιβαρύνει το ηλεκτρικό δίκτυο με άεργη ισχύ.

Μέχρις ότου κατασκευαστεί αυτό το νέο είδος λαμπτήρα, πρέπει να ακυρωθεί κάθε απαγόρευση στη χρήση των λαμπτήρων πυράκτωσης, επειδή είναι η λιγότερο τοξική για το περιβάλλον και λιγότερο βλαβερή για τους ανθρώπους πηγή φωτισμού.

Οι λαμπτήρες πυράκτωσης δεν εκπέμπουν επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία, δεν εκπέμπουν επικίνδυνα ηλεκτρομαγνητικά σκουπίδια, δεν έχουν ισχυρή εκπομπή στό επικίνδυνο φάσμα τού μπλε, δεν περιέχουν υπερτοξικό υδράργυρο, δεν καίγονται πλημμυρίζοντας το χώρο με άκρως τοξικά αέρια από τον υδράργυρο και τα πλαστικά μέρη τους, πλαστικά τα οποία πλαστικά όταν δεν καίγονται με το απλό και μόνο άναμμα τού «οικονομικού» λαμπτήρα, εξαιτίας τής θέρμανσής τους εκλύουν τοξικούς καρκινογόνους ρύπους στο χώρο.

Μέχρις ότου υπάρξει αυτός ο λαμπτήρας, πραγματικά πράσινος για το περιβάλλον και ασφαλής για τους ανθρώπους, παρακαλείται η Greenpeace η WWF και τα οικολογικά κόμματα ή κινήματα, όπως και οι διάφοροι άσχετοι, ξερόλες, ή αφελείς υπερασπιστές των λαμπτήρων «οικονομίας» να διακόψουν, την ασύστολη και άκρως επικίνδυνη παραπληροφόρηση.

Αν και τα ζητήματα που αποκαλύπτονται σε αυτό το βιβλίο είναι πολλά και σημαντικά, παραμένουν αναπάντητα, άγνωστα ή υποβαθμίζονται από αρμόδιους φορείς και οικολογούντες, ειδικά όταν σχετίζονται με το ζήτημα των συμπαγών λαμπτήρων φθορισμού, των LED και τού τεχνητού φωτός γενικότερα.

Ελπίζω ότι θα υπάρξουν ΜΜΕ που θα ασχοληθούν με τη στέρεα τεκμηριωμένη γνώση που παρέχεται εδώ βασισμένη σε περίπου 1.200 επιστημονικές εργασίες για να πληροφορήσουν το κοινό σχετικά με τη δυσάρεστη και κρυφή πραγματικότητα.

Φυσικά θα ήταν καλύτερο να υπάρξουν ερευνητές που θα πάρουν τη σκυτάλη και θα διαθέσουν χρόνο, ενέργεια και θάρρος για να προσφέρουν και αυτοί τα ευρήματά τους στους πολίτες βοηθώντας και ταυτόχρονα πιέζοντας τις πολυεθνικές φωτισμού να δημιουργήσουν ένα νέο υγιές είδος μη τοξικού φωτός.

Δεκέμβριος 2019

Θεσσαλονίκη