Ετικέτες

, , , , ,

Γράφει:

ο Χρήστος Μουσουλιώτης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Το κατωτέρω βιβλίο έχει πλέον μόνο ιστορική αξία. Τα ζητήματα που έχουν ανακύψει είναι περισσότερο επικίνδυνα για την υγεία μας και το περιβάλλον από τα δεδομένα που παρουσιάζονται στο βιβλίο των 316 σελίδων. Γι’ αυτό συνιστώ θερμά εάν θέλετε να είστε ενήμεροι για τις εξελίξεις, που δυστυχώς αποκρύπτονται κατά 98% από τα ελληνικά ΜΜΕ και κατά 60% από τα αγγλόφωνα, παρακολουθείτε τα κείμενα που κατά καιρούς ανεβάζω, τα οποία αποτελούν και τα θέματα τής δεύτερης έκδοσης τού ίδιου βιβλίου που ετοιμάζω.


BIBLIO.1

Ένα ρυπαρό για το περιβάλλον και επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία προϊόν έχει βαφτεί λαμπερό πράσινο. Κατεβάστε όλο το βιβλίο από εδώ: → Λάμπες Οικονομίας, το Μεγάλο Λάθος, με πάνω από 400 παραπομπές (στη 2η έκδοση που ετοιμάζω έχουν περάσει τις 1.200) και περιληπτική παρουσίαση δεκάδων παραγόντων, που αποδεικνύουν ότι οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού ή λαμπτήρες οικονομίας, φέρνουν με τη χρήση τους μια νέα πολυεπίπεδη παγκόσμια τραγωδία.

Στην περίπτωση που υπάρχει δυσκολία για το κατέβασμα ολόκληρου τού βιβλίου μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα διάθεσης δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλιών σε παλαιότερη εκδοχή από εδώ: → http://www.free-ebooks.gr/gr/e-rafi.php?id=1185

ή τμηματικά από εδώ:

Α’ Μέρος: 1-111

Β’ Μέρος: 112-206

Γ’ Μέρος: 207-316

Για προτάσεις, σχόλια, βελτιώσεις, κριτική:   akodikas@otenet.gr

 Screen Shot 2016-01-26 at 18.02.03

ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΕΔΩ: →  Περίληψη ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ (ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥ) ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 740 ΣΕΛΙΔΕΣ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ.

 Λάμπες «οικονομίας» φιλικές προς το περιβάλλον… Όπως λέμε λαγοί με μεταξωτές κορδέλες

Διευκρίνιση: Όταν βλέπετε – σπάνια – κάποιο ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος, ας θυμάστε ότι το βιβλίο είναι υπό επεξεργασία και ότι η βασική του αξία είναι πως βασίζεται σε μερικές χιλιάδες επιστημονικές εργασίες και όχι σε πράσινα παραμύθια τής Χαλιμάς, αποκρύψεις, περιβαλλοντικές παρωπίδες ή αλλότρια συμφέροντα.